tiistai 22. toukokuuta 2012

Valkovuokkoja

Tämän kevään sää ei oikein ole suosinut meidän projekteja. Autolla ei edelleenkään pääse mökkipihaan saakka ja saunamökin palikat (kuten meidän keskimmäinen sanoi) ovat edelleen hieman liian kaukana rakennuspaikasta. Tosin eipä ole maansiirtohommiakaan ja pohjatöitä vielä saatu aloitettua. Toivossa on hyvä elää, että kesäloman alkaessa päästään kuitenkin jo ihan tositoimiin, sillä ensi viikolle olisi kaavailtu sekä mökkitien parannustöitä että saunan pohjatyöt.

Mutta mökkielämästä ja siellä yöpymisestä olemme saaneet nauttia koko perheellä ensimmäistä kertaa. Teinikin saatiin mukaan kun aloitimme henkisen valmistelun hyvissä ajoin. Hän tosin vietti ensimmäisen puolituntia autossa mököttäen (ihmeen vähällä selvittiin, oma äitini kertoi minun aikoinaan jumiutuneen autoon 2 tunniksi...).

Mutta uni maittoi hyvin.
Mökillä meidän Ranskanpullakin pääsee unikaveriksi, ettei tarvitse kylmässä lattianrajassa kuorsata.. eikun siis nukkua.

Mielenkiinnolla odottelen mitä kaikkea kukkapenkeistä nousee. Valkovuokot ainakin kukkivat jo kauniisti.

Pionipenkistäkin haaveilen. Haluan pihaan vain vanhoja perinnekasveja. Kuistin ikkunalaudatkin suorastaan vaativat pelargonioita ja pitää siihen muutama niitä hankkia. Jospa säilyisivät hengissä silloinkin kun emme mökillä ole.


1 kommentti:

  1. Sattumalta huomasin että olet jatkanut bloggailua. Luin aikanaan molemmat blogisi muutaman viikon aikana :)

    Toivottavasti intoa riittää edelleen! Tuollaisesta remontista on kiva lukea vuosien päästä, asiat unohtuvat niin nopeasti.. Milloin tehtiinkään sitä ja tätä ja milloin istutin ne pionit jne.

    VastaaPoista