torstai 20. lokakuuta 2011

Ensimmäiset hankinnat

Sinä päivä kun tarjous hyväksyttiin, naputtelin nettiin kirjatilauksen.
Hannu Rinteen PERINNEMESTARIN REMONTTIKIRJAsta on varmasti tuleva "raamattumme" seuraavien vuosien aikana.





Isäntä teki myös ensimmäisen ostoksensa. Nimittäin päältä ajettavan ruohonleikkurin. Mökillä ruohonleikkaamista riittää. Entisillä omistajilla oli KOLME (työnnettävää) ruohonleikkuria, he veivät yhden mukanaan ja jättivät meille kaksi. JOS meillä on tarkoitus tehdä siellä muutakin kuin leikata ruohoa, ajoleikkuri on ainoa vaihtoehto. Jos kotona meidän pienehkön pihan leikkaamiseen saa kulumaan 1½-2 tuntia, niin mökillä sen voi kertoa ainakin kolmella... Niin ainakin uskon, enkä edes halua testata kuinka pieleen (alakanttiin) arvioin sen oikeasti.



Tekisi niin kovasti mieli suunnata antiikkikauppoihin ostamaan wanhoja huonekaluja, mutta koetan nyt hillitä itseni. Yksi ihana perinteinen Matti ja Maija-astiakaappi meni kuitenkin jo valitettavasti ohi suun, sillä asiaa miettiessäni joku toinen oli sen ihanuuden ostaa paukauttanut. Harmittaa :(.


Isäntäkin on jo jostain syystä hieman kyseenalaistanut mun prioriteettejani. Mutta minkäs teet, kun jo sieluni silmin näen meidän pirtin valmiiksi sisustettuna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti